Willem den Boer

Willem is geboren op 2 november 1994 in Hendrik-Ido-Ambacht. Op 10-jarige leeftijd kreeg hij zijn eerste orgel lessen van Arie van Baaren uit Hendrik-Ido-Ambacht. Later heeft hij gestudeerd bij onder andere Jolanda Zwoferink (in Zwijndrecht), bij Arje Leistra (eerst in de Hoflaankerk te Rotterdam en later in de Grote Kerk te Schiedam) en tenslotte bij Everhard Zwart (in de Nieuwe Westerkerk te Capelle aan den IJssel).
 
In januari 2011 ging Willen zijn eerste koor begeleiden, het Chr. Jongerenkoor Con Amore uit Nieuwe-Tonge. Dit koor is later opgegaan in het Projectkoor Zeeland. In januari 2013 mocht hij organist worden van het Chr. Ouddorp Mannenkoor en in het voorjaar van 2015 kwam daar het Chr. Gemengd Koor Jeduthun te Middelharnis bij.
 
Na kerk organist te zijn geweest in de Oud Gereformeerde Gemeente te Hendrik-Ido-Ambacht, begeleid Willem tegenwoordig (na zijn verhuizing naar Werkendam in 2017) de erediensten in de Christelijk Gereformeerde Kerk te Poederoijen.
 
In het dagelijks leven staat Willem met veel plezier voor de klas: hij doceert Economie op het Wartburg College, locatie Guido de Brès te Rotterdam en Economie & Ondernemen op de Gomarus Scholengemeenschap te Gorinchem. Na een studie Bestuurskunde aan de Universiteit Leiden studeert Willem in de avonduren aan de Driestar Hogeschool te Gouda voor zijn lesbevoegdheid.